Siirry sisältöön

Riihon Majatalo

Oma rauha

Riihon Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta Keski-Suomea – olemme yllättävän lähellä. Riihon viehättävä kylä on valittu keskisuomalaiseksi perinnemaisemaksi ja se näkyy myös meillä Riihon Majatalossa aitona ja lämminhenkisenä tunnelmana. Majataloa ympäröivät pellot, järvet ja villi luonto. Meillä koet yhteisöllisyyttä ja lämminhenkistä tunnelmaa tulit sitten suurella tai pienellä porukalla.

Tunnelmalliset tilat

Riihon Majatalon päärakennus on yli 100-vuotias kaunis ja valoisa kyläkoulu. Meillä on talonpoikaistunnelmaa sekä avarat ja valoisat salit. Ryhmätiloja on riittävästi sisällä ja ulkona, ruokailemaan mahtuu noin 130 henkilöä kerrallaan. Meillä järjestät siis erilaiset kodin, työpaikan tai harrastusporukan pidot, leirit tai kurssit.

Paras ruoka

Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, joka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä. Hyvän maun takaavat puhtaat, suomalaiset raaka-aineet, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Meillä leivotaan joka päivä, joten kohtaat lämpimäisen tuoksun jo eteisessä. Hellimme vieraitamme tuoreilla sämpylöillä, munkeilla, saaristolaisleivällä, pullalla sekä monilla muilla herkuilla.

Tästä kotisivuille!

Tästä verkkokauppaan!