Täältä löydät Keuruun varattavia retkeilypalveluita. Lisää matkailuun liittyviä palveluita löydät Visit Keuruun sivuilta.

AuroraHut Iglu

Ekologista luksusmajoitusta Keuruulla kauniin Keurusselkä järvimaisemissa, kelluva iglu parivuotella ja panorama maisemat, oma terassi, keittiö, jääkaappi, kahvinkeitin sekä vessa.Hintaan sisältyy...

Alkaen150,00 €

Elämyksellinen retriitti 4.-6.10.24

Elämyksellinen viikonloppu Jumalan läsnäolossa kaikilla aisteilla.

265,00 €

Fiilistellen Fillarilla - pyöräretki

Kajakit

Kajakit 15 € / 1 h.

15,00 €

Kartat ja opasteet

Täältä löydät Keuruun retkeilykarttoja sekä opasteita. Linkit ja kartat päivittyvät vuodenaikojen mukaan. Lajikohtaisia karttoja löydät eri lajien kohdalta lisää.

Kesä paletilla 22.-24.7.24

Plein Air - maalausta Keuruulla, keskisuomalaisessa kulttuurimaisemassa. Opettajana kuvataiteilija TaM Maikki Haapala.

259,00 €

Keuruu Today- tapahtumakalenteri

Täältä löydät Keuruun tapahtumat koko vuodelle.

Kinkamon pirtin porot ja tonttupolku

Porot vuonna 2017 syntynyt Toku-poika ja 2018 syntynyt Ihku tyttö laiduntavat Kinkamon pihapiirissä. Lähimetsässä on tonttupolku jonka tontut/haltiat toivottavat kävijät tervetulleiksi...

40,00 €

Luksusteltan sesonkivuokraus

Luksustelttailu on nimensä mukaisesti erityisen mukava tapa viettää yö ulkona. Telttaillen Oy tarjoaa telttoja vuokralle tai jopa omaksi.

Melonta

Melonta on ihana tapa tutustua Keuruuseen järveltä käsin. Pääset melomalla tai vaikka suppailemalla kiertämään Keuruun keskustan ympäri. Lue lisää!

Moision kota - Kinkamon pirtti

Moision kota on vuonna 2019 valmistunut kota joka toimii myös kesäaikaan tentsilemajoittujien ruoanvalmistus pisteenä. Kotaan mahtuu 12 henkilöä.

Alkaen40,00 €

Oppaita erilaisiin aktiviteetteihin

Opastusta erilaisiin aktiviteetteihin löydät oppailtamme. Täältä pääset tutustumaan heihin tarkemmin.

Pyöräily

Pyöräilyreittejä on monentasoisia. Helpoin tapa on navigoida mobiililla sekä maastoreiteillä että teillä. Mutta Keuruulta löytyy myös paljon maastopyöräilyyn sopivia reittejä.

Retkeily-Visit Keuruu

Täältä löydät kaikki Keuruun retkeilyinfot. Infosta vastaa Visit Keuruu

Saunat

Täältä löydät Keuruun kaikki saunat.

Savusauna - Kinkamon pirtti

Kinkamon pirtin savusaunan leppeissä löylyissä pääset aidon savusaunan tunnelmaan. Saunaan mahtuu mukavasti 10-12 henkilö kerrallaan.

300,00 €

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Elias Lönnrot -siipirataslaivan risteilyt 2024Kesä on ihanin Keurusselän laineilla!Koe aidon siipirataslaivan tunnelma! Siipirataslaiva liikennöi Ahtolan satamasta kesäkaudella 2024Lue lisää täältä!

Suppailu

Suppailu on siitä ihana elämys, että voit oikeastaan laskea laudan mistä tahansa vesille.Keuruulta löytyy paljon myös pienempiä järviä, jossa suppailua voi turvallisesti kokeilla. Sup-lautoja voit...

Telttailu

Keuruulla saa monesta paikasta varata yöpymisen Tensilessä eli puumajoitteessa.

Telttakylä tapahtumiin