Siirry sisältöön

Tentsile -elämys Sahanniemi

Tentsile -elämys Sahanniemi
20,00 €
25,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
 • Majoittujat20,00 €

Lisäpalvelut

Kauppias

Pihlajaveden Asemainfo@pihlajavedenasema.fi04578357141Y-tunnus:3018929-7Kauppiaan ehdot

Koe Tentsile -elämys Pihlaisselän rannalla omassa leijuvassa tukikohdassasi. Tentsile Sahanniemi sijaitsee suositun Sahanrannan ulkoilualueen läheisyydessä pienen niemen nokassa. 

 

Sahanranta on saanut nimensä Pihlajaveden sahasta, joka toimi rannan tuntumassa 1910-luvulta lähtien noin 60 vuoden ajan. Sahan ympärille muodostunut Sahankylä oli elävä ja virkeä kylä niihin aikoihin. Sahatoiminnan loputtua rakennukset purettiin 1960-luvun lopulla, mutta nimi jäi elämään paikannimissä. Alueella tänä päivänä sijaitseva Sahanranta on yksi Pihlajaveden yleisistä uimarannoista, jonka yhteydessä sijaitsee myös pukukopit, bajamaja, keinu lapsille sekä Pihlajaveden kyläyhdistyksen ylläpitämä nuotiopaikka Rilli-Pihlaja. 

 

Leijuva tukikohtasi Pihlaisselän rannalla

Tentsile Sahanniemi on vaivaton vaihtoehto sinulle, joka arvostat omaa rauhaa ja luonnon läheisyyttä. Tentsile Safari Stingraysta muodostuva puuteltta pystytetään puolestasi noin hartialinjan tasolle. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia näkymistä. Kun vuokra-aika päättyy, voit lähteä ja Tentsile puretaan puolestasi.

Teltasta avautuu näkymä Pihlaisselälle ja horisontista erottuu mm. Kaunissaaret.

 

Yöpymispakettiin sisältyy:

 • Tentsile Safari Stingray -puumajoitus max. 3 aikuiselle tai 2 aikuiselle ja 2 lapselle

 • villaiset huovat, joita voi käyttää peittona sellaisenaan tai lisäeristeenä makuupussin alla

 • sadekangas, joka on valmiiksi pingotettuna Stingrayn päällä - olosuhteista riippuen voit pitää sadekankaan paikoillaan tai kääriä sen sivuun avaten yllesi koko taivaan kaaren

 

Ennen matkaan lähtemistä, tarkista muistilistalta mitä muuta sinun on hyvä ottaa mukaan.

Huom! Yöpymispaikalla ei ole erillistä tulipaikkaa. jonka johdosta avotulen tekeminen telttapaikalla on kielletty. Pihlajaveden kyläyhdistyksen ylläpitämän nuotiopaikan löydät läheiseltä Sahanrannalta (600 m). 

 

Tentsile -puuteltta

Majoittuminen tapahtuu Tentsile Safari Stingray -puuteltassa, joka on Tentsile malliston lippulaiva ja ammattilaismalli.

Tentsilessä on kolme sivua, yksi jokaista yöpyjää kohden. Yhden aikuisen paikalla voi limittäin nukkua kaksi alakouluikäistä lasta, jolloin teltta soveltuu esim. 2 aikuiselle ja 2 lapselle.

Tekniset tiedot:

 • Mitat: 4.4 x 4.4 x 4.4m

 • Lattia-ala: noin 9,5m²

 • Kuivatila: Kuiva kuistitila majoitteen alla 12m²

 • Ovet: 3+1

 • Sisäkorkeus: 120cm

 • Sisäteltta: Kestävää hyönteisverkkoa luokka 4,165g/m²

 • Sadekangas: 70D / 190T, PU-päällystettyä vedenkestävää polyesteriä, 8000HH. Pinta-ala 14m²

 • Pohjakangas: Ripstop Dacron 300D / 300g/m² nylon-polyester-komposiittikangasta, joka on vahvistettu 20+ metrillä auton turvavyötä

 • Räikät ja kiinnitysliinat: 3 x 6m Kiinnitysliinat ja teollisuustason räikät - 2,5 tonnin minimimurtumislujuus

 • Paloluokka: Fire resistance meets US CPAI-84 & Canadian FR16

 • Kapasiteetti: Kolme aikuista varusteineen tai kaksi aikuista ja kaksi lasta (400kg)

 • Maksimikuorma: 400kg

 

Varaaminen

Tentsile on varattavissa vain verkkokaupan välityksellä 1. kesäkuuta - 30. syyskuuta. Sesongin ulkopuolella Tentsileitä voi vuokrata välinevuokraamon kautta omatoimiretkeilyyn.

Varataksesi Tentsile -elämyksen toimi seuraavasti:

 1. valitse majoittujien henkilömäärä; 

 2. valitse aloituspäivämäärä varauskalenterista;

 3. valitse päättymispäivämäärä; ja

 4. Paina Varaa -painiketta

Mikäli varaus koskee kahta aikuista ja kahta lasta (yht. 4 hlö), niin valitse tilaukseen 3 henkilöä. Tällöin hinta on sama kuin 3 aikuiselle. Muista kuitenkin lisätä lisätietokenttään yöpyjien todellinen lukumäärä, niin osaamme toimittaa huopia oikeat määrät jne.

Tentsile on varaajan käytössä tulopäivän klo 15:sta läntöpäivän klo 12:een. Tarkemmat tilausta koskevat ohjeet toimitetaan tilauksen jälkeen erillisessä varausvahvistuksessa.

Verkkokaupan kautta on mahdollista tilata yöpyminen yhdelle vuorokaudelle. Mikäli sinulla on tarve pidemmälle ajanjaksolle, ota yhteyttä info@pihlajavedenasema.fi, niin räätälöidään sinulle oma paketti.

 

Hinnoittelu

Tentsile -elämyksen hinta muodostuu telttavuokran perusosasta (25 €) ja henkilömäärän mukaisesta maksusta. Perusosa sisältää yhden henkilön majoituksen. Lisämajoittujien osalta peritään maksu henkilömäärän mukaisesti 20 € / hlö.

Valitse sivun yläreunasta osallistujamäärä sekä aloitus- ja lopetuspäivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun. 

 

Siisteys ja roskat

Varaaja on vastuussa Tentsilen ja ympäristön siisteydestä ja kunnosta. Tentsile tulee olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen ja jätteet on vietävä mukanaan. Tentsilen läheisyydestä löydät siivousvälineet teltan loppusiivousta varten.

 

Lemmieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja sisällä Tentsile -teltassa. 

 

Alueelle saapuminen

Alueelle voi saapua autolla tai kävellen tai meloen.

 

Saapuminen autolla tai kävellen

Pysäköintipaikka sijaitsee Sahanrannan uimarannan läheisyydessä. Pysäköintipaikalta kävellään Tentsilelle noin 600 metrin matka merkittyä polkua pitkin. Märän kelin aikaan polulla kulkemiseen kannattaa varautua märkään metsämaastoon soveltuvin jalkinein, kuten kumisaappailla tai pitempivartisilla retkeilykengillä.

Lähestymiskartta majoittumista varten:
Avaa lähestymiskartta

Osoite autonavigaattoria varten: 
Sahantie 68, 42910 Pihlajavesi

 

Saapuminen meloen

Katso teltan sijainti lähestymiskartasta ja melo perille. Rannassa ei ole laituria ja teltan edusta on melko kivinen, mutta varovasti lähestyen rantautuminen teltan läheisyyteen on mahdollista. Rantautuessa kannattaa kuitenkin olla varovainen rantakivien suhteen. Kanootti / kajakki kannattaa nostaa yöpymisen ajaksi rannalle.

 

Muita huomioita alueella liikkumista koskien

 • Alueella liikkuessasi huomioithan retkeilijän etiketin ja jokamiehenoikeudet.
   

 • Tentsile sijaitsee noin 6 metrin päästä vedenrajasta. Maasto on luonnonvaraista, eikä rantaa ole tarkistettu uimisen varalta, joten veteen meneminen ja uiminen tapahtuu omalla vastuulla. Uimisen suhteen kannattaa suosia läheistä Sahanrantaa, joka on matala ja hiekkapohjainen, lapsiystävällinen ranta.
   

 • Tentsilelle johtava polku kulkee metsässä vanhoja kalastajien polkuja pitkin. Metsässä kannattaa liikkua rauhallisesti ja varoa kiviä ja juurakoita. Lähempänä telttapaikkaa on pieni mäki, jonka reunoilla sijaitsee pieniä onkaloita, joten katso mihin astut.