Siirry sisältöön

Tentsile -elämys Kaunissaaret

Tentsile -elämys Kaunissaaret
40,00 €
80,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
 • Majoittujat40,00 €

Lisäpalvelut

Kauppias

Pihlajaveden Asemainfo@pihlajavedenasema.fi04578357141Y-tunnus:3018929-7Kauppiaan ehdot

Koe Tentsile -elämys Pihlaisselän sydämessä – Kaunissaaressa. Tentsile Kaunissaaret sijaitsee saaressa, joka on Pihlajaveden osakaskunnan hallinnoima yhteisomistussaari. Kaunissaari on suosittu retkikohde, sillä saarella sijaitseva tulistelupaikka, taukotupa ja sauna ovat kaikkien yhteisesti käytettävissä.

 

Pihlajavesi -järven kokonaisala on 20,7 neliökilometriä. Järvellä on laajoja järvenselkiä, laajoja suojaisia lahtia sekä katalia karikoita, jotka tekevät siitä monipuolisia vaihtoehtoja tarjoavan vesistöalueen niin melojille, kalastajille kuin muillekin retkeilijöille ja nautiskelijoille. Kaunissaarilla vieraillessa sinulla on puuteltan lisäksi käytettävissä saarella sijaitseva tulistelupaikka, ulkokäymälä, taukotupa sekä vanhan ajan hirsisauna.

Kaunissaaret on yksi Pihlaisselän selätys -melontareitin kohteista. Melontareitin pituus kokonaisuudessaan on noin 20 kilometriä, jonka voit pilkkoa useammalle päivälle yöpymällä esimerkiksi Kaunissaaressa. 

Huomioithan, että järvellä sääolosuhteet voivat muuttua äkillisesti ja pienetkin muutokset tuntuvat voimakkaammin kuin mantereella ollessa. Mikäli myrsky yllättää ja puuteltassa loikoilu alkaa tuntumaan liian ekstriimiltä, voi teltasta siirtyä helposti aivan vieressä sijaitsevaan taukotupaan, jossa sijaitsee vuodepaikat neljälle. Varustukseltaan Kaunissaarten taukotupa muistuttaa pohjoisen autiotupia.

Koska kyseessä on yhteiskäytössä oleva virkistysalue, voi saarella olla muitakin vierailijoita ja / tai yöpyjiä samaan aikaan, mutta teltta on tietysti vain varaajan omassa käytössä oleva leijuva tukikohta.

 

Leijuva tukikohtasi Pihlaisselän sydämessä

Tentsile Kaunissaaret tarjoaa sinulle ikimuistoisen retkielämyksen Pihlaisselän sydämessä. Kaunissaaressa yöpyessä olet aitiopaikalla seuraamassa jo käsitteeksi nousseita Pihlaisselän auringonlaskuja ja elokuun pimenevien iltojen tähtitaivaita. Tentsile Safari Stingraysta muodostuva puuteltta pystytetään puolestasi noin hartialinjan tasolle. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia näkymistä. Kun vuokra-aika päättyy, voit lähteä ja Tentsile puretaan myöhemmin puolestasi.

Saaressa olet tapahtumien keskipisteessä. Voit valita mieluisesi nautiskelupaikan esim. leijuvasta tukikohdastasi, aaltojen pyöristämältä kalliolta tai saunan porstuasta.

 

Yöpymispakettiin sisältyy:

 • Tentsile Safari Stingray -puumajoitus max. 3 aikuiselle tai 2 aikuiselle ja 2 lapselle.

 • villaiset huovat, joita voi käyttää peittona sellaisenaan tai lisäeristeenä makuupussin alla

 • sadekangas, joka on valmiiksi pingotettuna Stingrayn päällä - olosuhteista riippuen voit pitää sadekankaan paikoillaan tai kääriä sen sivuun avaten yllesi koko taivaan kaaren

 • ulkohuussin (sis. käsienpesuveden, käsidesin ja käsipyyhkeen) ja jäteastian käyttö

 

Ennen matkaan lähtemistä, tarkista muistilistalta mitä muuta sinun on hyvä ottaa mukaan.

 

Tentsile -puuteltta

Majoittuminen tapahtuu Tentsile Safari Stingray -puuteltassa, joka on Tentsile malliston lippulaiva ja ammattilaismalli.

Tentsilessä on kolme sivua, yksi jokaista yöpyjää kohden. Yhden aikuisen paikalla voi limittäin nukkua kaksi alakouluikäistä lasta, jolloin teltta soveltuu esim. 2 aikuiselle ja 2 lapselle.

Tekniset tiedot:

 • Mitat: 4.4 x 4.4 x 4.4m

 • Lattia-ala: noin 9,5m²

 • Kuivatila: Kuiva kuistitila majoitteen alla 12m²

 • Ovet: 3+1

 • Sisäkorkeus: 120cm

 • Sisäteltta: Kestävää hyönteisverkkoa luokka 4,165g/m²

 • Sadekangas: 70D / 190T, PU-päällystettyä vedenkestävää polyesteriä, 8000HH. Pinta-ala 14m²

 • Pohjakangas: Ripstop Dacron 300D / 300g/m² nylon-polyester-komposiittikangasta, joka on vahvistettu 20+ metrillä auton turvavyötä

 • Räikät ja kiinnitysliinat: 3 x 6m Kiinnitysliinat ja teollisuustason räikät - 2,5 tonnin minimimurtumislujuus

 • Paloluokka: Fire resistance meets US CPAI-84 & Canadian FR16

 • Kapasiteetti: Kolme aikuista varusteineen tai kaksi aikuista ja kaksi lasta (400kg)

 • Maksimikuorma: 400kg 

 

Varaaminen

Tentsile on varattavissa vain verkkokaupan välityksellä 1. kesäkuuta - 30. syyskuuta. Sesongin ulkopuolella Tentsileitä voi vuokrata välinevuokraamon kautta omatoimiretkeilyyn.

Varataksesi Tentsile -elämyksen toimi seuraavasti:

 1. valitse majoittujien henkilömäärä; 

 2. valitse aloituspäivämäärä varauskalenterista;

 3. valitse päättymispäivämäärä; ja

 4. Paina Varaa -painiketta

Mikäli varaus koskee kahta aikuista ja kahta lasta (yht. 4 hlö), niin valitse tilaukseen 3 henkilöä. Tällöin hinta on sama kuin 3 aikuiselle. Muista kuitenkin lisätä lisätietokenttään yöpyjien todellinen lukumäärä, niin osaamme toimittaa huopia oikeat määrät jne.

Tentsile on varaajan käytössä tulopäivän klo 15:sta läntöpäivän klo 12:een. Tarkemmat tilausta koskevat ohjeet toimitetaan tilauksen jälkeen erillisessä varausvahvistuksessa.

Verkkokaupan kautta on mahdollista tilata yöpyminen yhdelle vuorokaudelle. Mikäli sinulla on tarve pidemmälle ajanjaksolle, ota yhteyttä info@pihlajavedenasema.fi, niin räätälöidään sinulle oma paketti.

 

Hinnoittelu

Tentsile -elämyksen hinta muodostuu telttavuokran perusosasta (80 €) ja henkilömäärän mukaisesta maksusta. Perusosa sisältää yhden henkilön majoituksen. Lisämajoittujien osalta peritään maksu henkilömäärän mukaisesti 40 € / hlö.

Valitse sivun yläreunasta osallistujamäärä sekä aloitus- ja lopetuspäivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun. 

 

Siisteys ja roskat

Varaaja on vastuussa Tentsilen, ympäristön, rakenteiden ja rakennusten sekä liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsile tulee olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen ja jätteet on laitettava jäteastiaan. Tentsilen läheisyydestä löydät siivousvälineet teltan loppusiivousta varten.

 

Lemmieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja sisällä Tentsile -teltassa. 

 

Alueelle saapuminen

Alueelle voi saapua sulan veden aikaan veneellä tai meloen.

Viralliset veneenlaskupaikat sijaisevat Sahanrannassa ja Karansalmen kylätalolla.

Pysäköintialueen osoite autonavigaattoria varten: 

 

Saapuminen meloen

Tentsile Kaunissaaret soveltuu mainioksi välietapiksi Pihlaisselän selätys -melontareitin (20 km) varrelle. 

Katso Kaunissaarten sijainti maastokartalta ja melo perille. Rannassa ei ole laituria, mutta saaren eteläpuolella sijaitsee suojaisa poukama, jonka kautta rantautuminen on mahdollista. Rantautuessa kannattaa kuitenkin olla varovainen rantakivien suhteen. Kanootti / kajakki kannattaa nostaa yöpymisen ajaksi rannalle.

Kanootit ja kajakit voit helposti vuokrata Eräopas Jokelalta:
+358 40 544 2976

 

Muita huomioita alueella liikkumista koskien

 • Alueella liikkuessasi huomioithan retkeilijän etiketin ja jokamiehenoikeudet.
   

 • Tentsile sijaitsee saaressa, joten varustautuminen ja  liikkuminen saareen ja takaisin on syytä suunnitella huolella
   

 • Kaunissaaren ranta on luonnontilaista järven rantaa, jota ei ole erikseen tarkistettu uimisen varalta, joten veteen meneminen ja uiminen tapahtuu omalla vastuulla.