Siirry sisältöön

Mukula Puutarhat Oy

 MEIDÄN ARVOT

Kestävyys, käytännöllisyys ja viihtyvyys

Tämä on lyhykäisyydessään toimintamme periaate ja se pohjautuu vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen huomioimiseen kaikessa toiminnassamme.

Kestävä kehitys pitää sisällään ekologisen, sosiaalisen sekä taloudellisen aspektin. Näiden kolmen asian huomioiminen takaa toimintamme korkean laadun niin asiakassuhteissa kuin toimintamme jatkuvuudessa. Se myös korostaa haluamme edistää ihmisten ja luonnon hyvinvointia.

YHTEYSTIEDOT

raija@mukulapuutarhat.fi +358 40 528 0624

Mukula Puutarhat Oy

Yrittäjä Raija Ruusila floristi, puutarhuri ja liiketalouden tradenomi
s-posti: raija@mukulapuutarhat.fi
puh: +358 40 528 0624

Yrittäjän esittely:
Raija ei tiennyt vielä lukionkaan jälkeen mihin kouluun lähtisi opiskelemaan. Sattuman kautta hain floristi-kouluun Mäntsälään ja omaksi ihmeeksi pääsin sinne pääsykokeiden jälkeen. Valmistuin 1996 floristiksi, mutta en vielä ollut valmis tekemään töitä kukkakaupassa. Siksi suuntasin takaisin koulun penkille opiskelemaan laskentatoimea Seinäjoen ammattikorkeakouluun, josta valmistuin jouluna 2002 laskentatoimen tradenomiksi. 

Kirjanpitäjän työt ei sittenkään kiinnostanut, joten suuntasin yrittäjäksi keittiökaluste alalle. Tämä oli mukava kokemus ja pidin työstäni ihmisten parissa. Kuitenkin veri veti taas kouluun ja lähdin opiskelemaan lisää puutarha-alaa eli viheralan puutarhuriksi työn ohessa. Minulla on puutarhurin paperit Jämsän ammattiopistosta 2012. Heti en päässyt alani töihin vaikka olinkin pihasuunnitelmia tehnyt jo yrittäjänä muutaman vuoden. 

Ajauduin tällä välillä kauppaan myyjäksi, mutta koko ajan mietin, että mitä minä teen isona? Mikä on mun ala? Sitten näin netissä ilmoituksen Mukula Puutarhoista, jonka perustajat etsivät työlleen jatkajaa. Minähän kiinnostuin ja ostin puolet yrityksestä, joka oli perustettu 2016. Sillä tiellä ollaan nyt oltu muutama vuosi. Kokemusta minulla on puutarhamyymälästä, kukkakaupoista ja pihasuunnitelusta jo yli 20 vuoden ajan. Mukula Puutarhat Oy on nyt kokonaan minun omistuksissa. Jatkan siihen mihin perustajat jäivät sekä uudistan sinne suuntaan mihin oma kiinnostus vie. 

Kuva: Kaisu-Leena Pekkanen


Mukula Puutarhat Oy
Postiosoite:
 Pappilanniementie 1 as 1, 42700 Keuruu
Käynti ajanvarauksella: Keuruuntie 19, 42700 Keuruu. 
Y-tunnus: 2766235-4

www.facebook.com/mukulapuutarhat

Instagram: mukulapuutarhat

Pinterest: Mukula Puutarhat