Siirry sisältöön

Aseman Kauratyyny Jätkä-flanelli

Aseman Kauratyyny Jätkä-flanelli
12,00 €

Kauppias

Pihlajaveden Asemainfo@pihlajavedenasema.fi04578357141Y-tunnus:3018929-7Kauppiaan ehdot

Aseman Kauratyyny Jätkä-flanelli on kauratyyny, jolla voit rentouttaa ja helliä jumiutuneita lihaksia ja niveliä. Kaurapussia voi käyttää myös kylmähoitoon.

Kauratyyny sisältää flanellikankaisen päällysosan eli tyynyliinan ja puuvillakankaisen sisäosan, joka on täytetty Pihlajaveden Katajan maatilan kauroilla. Tyynyliina ja sisäosa voidaan irroittaa toisistaan avaamalla tyynyliinan puunapit.

Kauran luonnollinen tuoksu yhdistettynä kauran kykyyn luovuttaa lämpöä pitkään rentouttaa sekä mieltä että kehoa. 

Kauratyynyn koko: noin 65 cm x 20 cm. 
Paino: noin 1 kg

 

Tyynyliinakaurapussin käyttö

 

Lämpöhoito

Kauratyynyä käyttäessäsi aseta kaurapussi ilman tyynyliinaa ja lasillinen vettä mikroon. Kuumenna 2 – 3 minuuttia. Laita tyynyliina paikalleen ja aseta lämmitetty kaurapussi kipeän lihaksen tai nivelen päälle 10-20 minuutiksi. Kaurapussilla voi lämmittää myös palelevia varpaita, jumiutunutta niskaa tai kylmettynyttä selkää. 

Huom! Vesilasin käyttö mikrossa varmistaa, että kaura ei kuivu liikaa ja aiheuta ylikuumenemisen vaaraa. Lämmitä kaurapussia aina valvottuna ja vähän kerrallaan.

 

Kylmähoito

Kylmennettynä kaurapussia voi käyttää tulehdusten tai kolhujen hoitoon. Aseta kaurapussi ilman tyynyyliinaa muovipussiin ja pistä pussi pakastimeen pariksi tunniksi. Jäähdytyksen jälkeen ota pakkaus pakastimesta, poista suojapussi, sujauta kaurapussi tyynyliinan sisään ja aseta kauratyyny iholle 10-20 minuutiksi.

 

Pesu

Tyynyliinan voi pestä 60 ⁰C pesuohjelmalla. Tyynyliinan käyttäminen suojaa kaurat sisältävää sisäosaa likaantumiselta.