Siirry sisältöön

Saaran Kauneussalonki

HEMMOTTELUA JA HYVÄÄ OLOA
Tervetuloa kauneudenhoidon upeaan maailmaan Saaran Kauneussalonkiin.

Saaran Kauneussalonki tarjoaa korkealaatuista ihonhoitoa ammattitaidolla päästä varpaisiin.

Hoitola sijaitsee Keuruun keskustassa, Ostolan ylätasanteella. Rauhalliset ja kauneushoitolaa varten remontoidut tilat kutsuvat sinut rentoutumaan ja innostumaan ihosi hoitamisesta.

Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Haluamme, että saat yksilöllisen ja henkilökohtaisen hoito- ja ostoskokemuksen. Siksi toivomme, että varaat ajan myös kotihoito- ja meikkituoteotoksille tullessasi. Sen voit tehdä nyt myös netissä tai soittamalla/viestimällä. Salongilla voi poiketa nopeilla tuoteostoksilla ti-pe klo 11-15. Muina aikoina toivomme, että varaat ajan.

Minulle, Saaralle, on tärkeää, että voit luottaa ammattitaitoomme. Vuonna 1998 SKY- kosmetogiksi valmistuttuani olen vuosittain käynyt koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla. Nämä upeat koulutusmatkat ovat kehittäneet ammattitaitoani kosmetologina ja se taas on tuonut myös palkintoja ja kiitosta muilta alan vaikuttajilta. Viimeksi sain toistamiseen Dermalogican Expert -ihoterapeutin diplomin ainoana Keski-Suomessa. Ensisijaisesti toivon, että voisit asiakkana rentoutua ja tuntea olosi kotoisaksi käydessäsi Salongilla. Tästä alkakoon yhteinen matkamme kohti parempaa ihonhoitoa! ​

Tästä sivuilleni!

Tästä verkkokauppaani! Tuotteita lisätään pkkuhiljaa.