Go to content
58,00 €

Lipun hintaan sisältyvät tuotteet:

Price with selected options 58,00 €

Merchant

Riihon Majatalo majatalo@riihonmajatalo.fi 040-5645 864 Company id: 2932699-5 Merchant terms

Tervetuloa viettämään Puutarhajuhlaa Riihon Majataloon!

Ovet aukeavat klo 17 ja juuri ennen kuutta paikalle kannetaan mehukas nyhtöpossu höyryävän kuumana. Lihan leikkaa ja tarjoilee lihamestari. Ateria nautitaan kaikessa rauhassa Majatalon puutarhassa ja sen jälkeen pihateltassa konsertoi pitkän linjan gospel-taituri, Make Perttilä.

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä Make Perttilä on kiertänyt Suomea lukuisten artistien ja bändien kanssa jo vuodesta 1994 lähtien. Perttilän musiikki on akustishenkistä ja oivaltaviin teksteihin perustuvaa. Taiteellisena tuottajana ja sovittajana Perttilä on palkittu kahdella kultalevyllä (Pekka Simojoen Ylistys – ja Nordic Praise levyt). Perttilän lauluja on julkaistu useissa eri laulukirjoissa ja hän vastaa Yle TV2:n Nojatuolikirkon musiikeista.

Puutarhakahviosta voi ostaa kylmiä juomia ja herkkuja tapahtuman ajan. 

Majoittumisen Majatalossa voi varata soittamalla 040 5645 864 tai majatalo@riihonmajatalo.fi. Yöpyminen ja aamupala omin lakanoin 50€, Majatalon lakanapaketti 12€. Lapset 4-12v puoleen hintaan. Majoittumisen maksu paikan päällä.

Klo 18 Ateria

Klo 19.30 Puutarhakonsertti

Puutarhakahvio auki tapahtuman ajan.

Puutarhajuhlan menu

Vihersalaatti

Coleslaw

Pikkelöity punasipuli

Kurkkusalaatti

Uuniperunat kermaviilikastikkeella

Nyhtöpossu

BBQ-kastikkeet:

• savuinen ja makea

• tulinen ja raikas

Majatalon tuoreet sämpylät

Vesi, maito, kotikalja, mehu

Mikäli haluat ilmoittaa erityisruokavaliosta, kirjoita se Lisätietoja- kenttään maksun yhteydessä tai ota yhteyttä Majataloon.