Go to content
248,00 €

Kurssin hintaan sisältyvät palvelut

Price with selected options 248,00 €

Merchant

Riihon Majatalo majatalo@riihonmajatalo.fi 040-5645 864 Company id: 2932699-5 Merchant terms

Inspiroidu Majatalon luovuutta ruokkivassa ympäristössä

Luvassa on inspiroivia kohtaamisia ja yhdessäoloa yhteisen harrastuksen äärellä. Makrameeretriitissä annamme aikaa itselle ja unohdamme arjen kiireet ja rutiinit. Nautimme syksyisestä luonnosta, maaseudun rauhasta ja teemme tilaa luovuudelle.

Tunnelmallinen Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa erinomaiset puitteet lepoon, luovaan työskentelyyn ja rentoutumiseen. Makrameeretriitin painopiste on vapaassa työskentelyssä ja yhdessäolossa. Voimaannumme perusasioiden äärellä; nautimme aidosta maalaisruoasta ja Majatalon vieraanvaraisuudesta, varaamme aikaa levolle, liikumme luonnossa, rentoudumme solmeillen ja iltaisin parannamme maailmaa saunan lempeissä löylyissä.

Retriitin sisältö

Aika: 16.-18.9.2022. 

Perjantaina saapuminen ja majoittuminen klo 16.30. Päivällinen klo 17-18. Päätämme sunnuntaina klo 14. 

Paikka: Riihon Majatalo, Riihijärventie 25, 42820 Riiho

Hinta on 248 euroa / hlö sisältäen

- Majoitus Riihon Majatalon kodikkaissa 2-3 hh huoneissa

- Aito maalaisruoka (2 aamupalaa, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa, päiväkahvit ja -teet)

- Vapaata työskentelyä ryhmätiloissa sisällä ja ulkona

- Ohjatut luontohetket

- Retki Himmaanhuipulle ja kahvittelut näköalatornilla

- Sauna kumpanakin iltana

- Ohjausta solmeiluharrastusta aloitteleville

Retriitti tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta

Ohjaajana toimii yhteisöpedagogi (AMK), sivutoiminen luovan alan yrittäjä Maria Lilja.

Maria inspiroituu ihmisten kohtaamisesta ja luonnon kauneudesta. Maria on kiinnostunut kädentaitojen ja luonnon voimaannuttavasta vaikutuksesta ja punaisena lankana on käsillä tekemisen merkitys yksilön ja yhteisön hyvinvointiin.

Makrameeretriitissä suosittelemme sulkemaan puhelimet, läppärit ja muut älylaitteet. Sinulla on mahdollisuus sopia ohjaajan kanssa, miten läheiset saavat sinuun tarvittaessa yhteyden retriitin aikana. Kameraa et tarvitse, sillä voit halutessasi pyytää ohjaajaa valokuvaamaan tunnelmia ja työskentelyä.

Voit tuoda mukanasi omat langat ja materiaalit. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia ohjaajalta kotimaisten valmistajien kierrätyspohjaisia makrameelankoja.

Toivomme, että retriitin jälkeen olet yhtä ainutlaatuista kokemusta rikkaampi ja tunnet olosi levolliseksi ja rentoutuneeksi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää retriitin ohjelmaan, sisältöön tai käytännön asioihin liittyen niin olethan yhteydessä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Riihon Majatalo p. 040 5645 864 / Anna Maria Siljander majatalo@riihonmajatalo.fi

Maria Lilja p. 040 5599 431 sisustuskanerva@gmail.com

Saapuminen: Riihon Majataloon on reilun tunnin ajomatka Jyväskylästä ja Tampereelta hurruuttelet Riihoon alle kahdessa tunnissa. Junalla ja bussilla pääsee Haapamäelle ja Keuruulle. Jos tarvitset kyytiä asemalta niin kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Varaaminen viimeistään 12.9. mennessä.