Siirry sisältöön
295,00 €

Kurssin hintaan sisältyvät palvelut

Hinta valituilla optioilla 295,00 €

Kauppias

Riihon Majatalo majatalo@riihonmajatalo.fi 040-5645 864 Y-tunnus: 2932699-5 Kauppiaan ehdot

Inspiroidu Majatalon luovuutta ruokkivassa ympäristössä

Kurssin aikana tutustumme akvarellimaalauksen erilaisiin välineisiin, keinoihin ja mahdollisuuksin. Opiskelemme myös sommittelua sekä värin ja valoorien merkitystä tunnelman luomiseen vesiväreillä. Henkilökohtaisessa opastuksessa paneudutaan myös oppilaitten henkilökohtaisiin tarpeisiin omassa työskentelyssään.

Tunnelmallinen Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa erinomaiset puitteet luovaan työskentelyyn. 

Kurssin opetus koostuu opettajan demoista sekä kunkin oppilaan henkilökohtaisesta opastuksesta. Kurssin tavoite on edistää oppilaitten persoonallista tapaa maalata omia teoksiaan. Maalaamme enimmäkseen ulkona, mutta käytössä on myös sisätilat maalaamiseen. 

Kurssilla tarvittavat välineet:

Omat vesivärit

Akvarellipaperia. Mielellään hieman karkeaa n 300 g 100 % puuvillapaperia. Paperi kannattaa ostaa arkkeina ja kurssin ajaksi 2-3 arkkia on jo aivan riittävä määrä.

Omia siveltimiä jos sellaisia on.

Luonnostelupaperia ja lyijykynä. 

Vesikuppi (0,5 - 1 l.)

Suihkupullo

Rulla talouspaperia

Erilaisiin keleihin sopiva vaatetus.

Maalausalustat saat lainaksi opettajalta (1 kpl/oppilas). Kurssin aikana saa myös vapaasti lainata ja kokeilla erilaisia laadukkaita vesivärisiveltimiä. 

Nautimme aidosta maalaisruoasta ja Majatalon vieraanvaraisuudesta sekä iltaisin parannamme maailmaa saunan lempeissä löylyissä. 

Kurssin hintaan kuuluu majoittuminen 2-3 hh sekä aamupalat, lounaat, päiväkahvit, päivälliset ja iltapalat. 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää kurssin ohjelmaan, sisältöön tai käytännön asioihin liittyen, niin olethan yhteydessä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Mika Törönen p. 050 559 8409, mikatoronen@hotmail.com

Riihon Majatalo p. 040 5645 864 / Anna Maria Siljander majatalo@riihonmajatalo.fi

Saapuminen: tunnin ajomatka Jyväskylästä ja 1,5h Tampereelta. Junalla ja bussilla pääsee Haapamäelle ja Keuruulle. Jos tarvitset kyytiä asemalta niin kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Varaaminen viimeistään 15.8.22. mennessä.