Siirry sisältöön

Elämyksellinen retriitti 4.-6.10.24

Elämyksellinen retriitti 4.-6.10.24
265,00 €

Kurssin hintaan sisältyvät sekä lisäpalvelut

Hinta valituilla optioilla265,00 €

Kauppias

Riihon Majatalomajatalo@riihonmajatalo.fi 040-5645 864Y-tunnus:2932699-5Kauppiaan ehdot
elämykset

Levähdä Majatalon luovuutta ruokkivassa ympäristössä

Arki haastaa meitä monin tavoin ja on vaikea rauhoittua ja löytää tilaa hengellisyydelle. Elämyksellinen retriitti sopii sinulle, joka etsit omaa tapaa elää hengellistä elämää todeksi. Se sopii elämätilanteeseen, jossa on tarve saada puhua ja jäsentää omaa uskon kokemustaan ja hengellistä matkaa. Retriitissä voi käydä vuoropuhelua oman uskon, työn, kutsumuksen ja henkilökohtaisen elämän välillä.

Elämyksellisessä retriitissä laitamme hetkeksi sivuun arjen kiireiset rutiinit ja etsimme uusia tapoja rukoukselle ja Jumalan kohtaamiselle. Nautimme syksyisestä luonnosta, maaseudun rauhasta ja teemme tilaa rauhalliselle rukoukselle eri muodoissaan.

Elämyksellinen retriitti saa innoituksensa hiljaisuuden viljelystä, pyhiinvaelluksen elementeistä, luontoyhteydestä ja hengellisestä ohjauksesta. Kyseessä ei ole perinteinen hiljaisuuden retriitti, vaan elämyksellinen viikonloppu Jumalan läsnäolossa kaikkien tunteiden ja aistien kanssa. Yhteinen jakaminen ja keskustelu ovat osa vieraanvaraisuuden harjoittamista. Kohtuullisuutta ja vaatimattomuutta harjoitamme jakamalla huoneen huonetoverin kanssa.

Tunnelmallinen Riihon Majatalo Keuruulla tarjoaa erinomaiset puitteet kiireettömyyteen, huolettomuuteen ja rentoutumiseen. Voimaannumme yksinkertaisten asioiden äärellä; nautimme aidosta maalaisruoasta ja Majatalon vieraanvaraisuudesta, varaamme aikaa levolle, liikumme luonnossa, hidastamme vaikka riippumatossa lueskellen ja iltaisin parannamme maailmaa saunan lempeissä löylyissä.

Riihon Majatalo on Hiljaisuudet Ystävät ry:n jäsen.

Retriitin sisältö

Aika: 4.-6.10.2024. 

Perjantaina saapuminen ja majoittuminen klo 16.30. Päivällinen klo 17. Päätämme sunnuntaina klo 14. 

Paikka: Riihon Majatalo, Riihijärventie 25, 42820 Riiho

Hinta on 265 euroa / hlö sisältäen

- Majoitus Riihon Majatalon kodikkaissa 2-3 hh huoneissa

- Aito maalaisruoka (2 aamupalaa, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa, päiväkahvit ja -teet)

- Retriitin ohjaus, Kalevi Rautjoki ja Anna Maria Siljander

Toivomme, että retriitin jälkeen olet yhtä ainutlaatuista kokemusta rikkaampi ja tunnet olosi levolliseksi ja rentoutuneeksi. Saat välineitä oman hengellisen elämän virkistämiseen ja mikäli työskentelet hengellisessä työssä, myös omaan työhösi.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää retriitin ohjelmaan, sisältöön tai käytännön asioihin liittyen niin olethan yhteydessä, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.

Riihon Majatalo p. 040 5645 864 / Anna Maria Siljander majatalo@riihonmajatalo.fi.

Saapuminen: Riihon Majataloon on reilun tunnin ajomatka Jyväskylästä ja Tampereelta hurruuttelet Riihoon alle kahdessa tunnissa. Junalla ja bussilla pääsee Haapamäelle ja Keuruulle. Jos tarvitset kyytiä asemalta niin kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.