Siirry sisältöön

Kinkamon Pirtti

Kinkamon pirtti

Olemme Kinkamon pirtiltä Hannu ja Mervi Lahtinen. Yrityksemme sijaitsee Keuruun kaupungissa Jukojärvellä Poskijärven rannalla.  

Perinteet, luonto ja ympäristöasiat kuuluvat arvoihimme, joita olemme pyrkineet huomioimaan kaikissa toiminnoissamme.

Tarjoamme ympärivuoden majoitusta oman metsän puista tehdyissä jykevissä ja tasokkaissa hirsimökeissä. Matkailutoimintaa on ollut vuodesta 2002.

Tiloissa mahdollisuus järjestää koulutuksia, kokouksia ja perhe- ja ystävätapahtumia. Majoitustilaa löytyy kolmesta mökistä yhteensä noin 12 hengelle. Majoituskapasiteetti tuplaantuu kesäaikaan kun yrityksemme alueella toimii Tentisile Experience Camp Keuruu. Halutessaan voi vuokrata puuhun kiinnitettävät majoitteet, joissa pystyy majoittumaan 12 henkilöä viidessä eri teltassa.

Alueella on myös aito ja perinteinen savusauna joka on sijoittunut Kansainvälisen Savusaunaklubin savusaunakilpailussa toiselle sijalle kaksi kertaa. Erilaisiin savusaunatapahtumiin on mahdollisuus osallistua ympärivuoden. esim. saunamaakuntaviikolla ja joulusaunassa. Savusaunatapahtumia tullaan lisäämään.

Lähimaastossa on 2,5 km luontopolku jonka varrelta voi löytää sieniä, marjoja ja kohottaa omaa kuntoa erilaisilla kuntolaitteilla. Nokipannukahvit voi keittää kahdessa kodassa tai laavulla. Polun varressa voi poiketa tonttupolulle josta löytyy kuusimetsän siimeksestä tonttuperheiden asumuksia eri hahmojen myötä.

Keuruun kauniiseen ja vaihtelevaan luontoon voi lähteä tutustumaan vuokraamalla sähköavusteisen maastopyörän joko itsekseen tai opastetulla retkellä.

Pihapiirissä voi myös tutustua kolmen poromme elämään, joista pienin on vasta kahden viikon ikäinen. 

Poskijärvessä voi kalastella, meloa tai vain nauttia uimisesta puhdasvetisessä järvessä.

Yhteistyökumppaneiden kautta palveluita voi täydentää mm. eräopaspalveluilla, opastetuilla maastopyöräretkillä, koiravaljakkoajeluilla, jousiammunnalla, erilaisilla saunapalveluilla mm.turvehoitoja ja savusaunashindolla. 

Maukkaita ruokaelämyspaikkoja löytyy Keuruulta useampia ja tarjottavat voi tilata suoraan mökille heiltä.

Hiihtomahdollisuudet ovat lähimaastossa sekä kaupungin ylläpitämissä ja tasokkaissa latuverkostoissa. Mahdollisuus on myös käydä hiihtämässä maastoliikuntakeskuksessa, josta löytyy eritasoisia latuja.

Vuokrattavana on myös kuuden hengen matkailuauto erilaisilla varustusvaihtoehdoilla.

Tervetuloa vieraaksemme Keuruulle kauniiseen kotikuntaamme.

Tutustu tästä verkkokauppaamme ja tuotteisiimme!