Siirry sisältöön
Aavikko-teltta
[]
Alkaen 80,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Camp Kartano info@telttaillen.fi 0505055477 Y-tunnus: 2757209-2 Kauppiaan ehdot

Teltoissamme pääset mukavaan retkifiilikseen ilman, että tarvitsee tinkiä mukavuudesta tai turvallisuudesta. Aavikko- telttamme on keskikokoisin teltoistamme (10,5m², korkeus 2,2m) ja on sopiva hieman enemmän tilaa kaipaaville matkaajalle tai pariskunnalle.

Hinta (80€) sisältää yhden aikuisen yhden yön majoittumisen. Lisähenkilöistä perimme lisämaksun 10€ / hlö / yö.

Teltasta löytyy 140cm leveä peti pehmeine ja lämpimine petivaatteineen. Pyyhkeen voi tarvittaessa vuokrata. Lisäksi teltta on varusteltu pöydällä ja istuinpalleilla sekä naulakolla. Sisustus on toteutettu kauniisti ja kodikkaasti, kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­le­ja hyväksi käyttäen. Lattialta löytyvät matot varpaita lämmittämään ja viileämpiä öitä varten on mahdollista ottaa käyttöön myös lisälämmitin. Lisälämpöä tuo myös lämmin täkki. Valoa ei kesäöinä usein kaipaa, mutta syysöiden pimeyteen valoa tuo aurinkokeinnoin varustetut valaisimet. Kennolaturilla voit ladata pienlaitteitasi.

Teltta on varustettu kylmälaukulla, jonne voit tarvittaessa hakea kylmäpatruunoita kesäkeittiön pakastimesta.

Yhteisessä kesäkeittiössä voit halutessasi valmistaa omat ruuat kaasuliedellä tai nuotiolla. Kesäkeittiöstä löydät kaiken tarvittavan ruuan valmistukseen. Alueella on yhteinen ekovessa. Peseytyä voit sade- tai kaivovedellä metsäsuihkussamme. Ja kyllä, vesi on mahdollista halutessasi lämmittää.